החלטתי אתמול לבשל באצ' כפול בנפח לתסיסה של 44L (עבור שתי חביות 19L שצריכות להגיע כל יום ),
הכל טוב ויפה חוץ משתי בעיות טכניות "קטנות",
הראשונה, מיכל התסיסה הכי גדול שיש לי הוא הפחמס הכחול של 30L.
השניה, למתכון אני צריך שתי חבילות שמרים US-05 ויש לי רק חבילה אחת מהסוג הזה.
כאן נולד הרעיון של ניסויי Side by side:
התססת כמות שווה של תירוש בשני מיכלים לבנים, במיכל אחד שימרי US-05 ובשני S-04.
מצורפות תמונות משלבי הבישול השונים:
1. חימום המים:
2. הכנסת הגרעינים למאש:
3. בקרת טמפרטורה במאש:
4. סיום המאש:
5. הוצאת הגרעינים וסחיטה:
6. המשך סחיטת הגרעינים:
7. סיום בישול, קירורו וויארפול:
8. ריכוז המשקעים בתחתית הסיר לאחר הוויארפול:
9. תקריב לריכוז המשקעים לאחר וויארפול:
10. השמרים לפני הגשה Side by side:
11. Side by side במקרר:
נשאר רק לחכות בסבלנות לסיום התסיסה, הגזה וטעימות........