מעוניין לעשות מפגש חברים לימודי בנושא שמרים.
כל המבשלים יבשלו את אותו המתכון שאיזו שיטה שנוח להם:BIAB,RIMS,HERMS וכדומה.
כל אחד ישתמש בשמרים שונים עבור התסיסה.
בכך נוכל להפגש בעוד חודש חודש וחצי ולטעום את הבירות שיצאו ובכל נוכל ללמוד על השפעת השמרים על הבירה.
מציע לבשל אייל חורפי משהו בסגנון בלונד בלגי עדין. (אפילו אם השמרים לא מתאימים את הסגנון נוכל ללמוד על השפעתם בכל מקרה.)
מי בפנים ומי לא,
נפרסם מתכון בהמשך השבוע...
את המפגש הסופי עם טעימות הבירה נעשה אצל אחד המבשלים אם מישהו מתנדב זה הזמן...
מקווה להיענות מתאימה.....