בגלל הבורות הקיימת לגבי סגנון ה IPA החלטנו להרים את הכפפה ולרשום כתבה שמספרת על התפתחותו.
http://rosenblatt-brothers.blogspot.com/2011/10/ipa.html
קצת היסטוריה שבאה לתת מענה לעיוות האמריקאי של סגנון בריטי מובהק.
מקווים שתהנו ממנה...
בגלל הבורות הקיימת לגבי סגנון ה IPA החלטנו להרים את הכפפה ולרשום כתבה שמספרת על התפתחותו.
http://rosenblatt-brothers.blogspot.com/2011/10/ipa.html
קצת היסטוריה שבאה לתת מענה לעיוות האמריקאי של סגנון בריטי מובהק.
מקווים שתהנו ממנה...
יש לי דה-ז'ה-וו קל,
לא פרסמתם מאמר בנושא ביום הIPA?
ביום ה IPA פרסמנו לינקים לכל מיני מאמרים באנגלית... לכן הדה-ז'ה-וו כמעט במקום.
כמו שאתה רואה הנושא מעסיק אותנו כבר הרבה זמן (הרבה לפני יום ה IPA...) הפעם חיברנו את אותם המאמרים ועוד קצת ועוד הרבה מידע למאמר אחד בעיברית כדי שיהייה נגיש יותר.
אז איציק, הנה גם בשבילך הכל מאוגד במאמר אחד ובעיברית (מהשאלה שלך אני מניח שלא קראת את הקישורים הקודמים)
hey Rosenblatt's
intersting and very informative
as someone who drinks American IPA's daily I can tell you for sure it's not resamble the "clasic IPA", -thanx god, itst a new style of drink, hop extraxt with little bit beer flavor..... some IPA"S here are almost un-drinkable, too bitter (even for hopheads)
they took it to a new level
the americans like everything big and rich, thats why they go crazy.you dont want to see how they make food... ):
they will never make something the "classical" way, most cases you get "McDonalds" and other trubles, the only advantage is that its pushing the whole industry into innovation phase- and thats the good thing about american IPA'S.