אם במקרה תירצו לבשל אחת כזאת הנה מאמר על מיצוי טעם משומנים:
http://ryanbrews.blogspot.com/2011/10/fat-washing-using-fatty-or-oily-foods.html
אם במקרה תירצו לבשל אחת כזאת הנה מאמר על מיצוי טעם משומנים:
http://ryanbrews.blogspot.com/2011/10/fat-washing-using-fatty-or-oily-foods.html
חבל על המאמץ,
לפני שנה שתיתי בגרמניה בירה מעושנת של החברה האלה .
בירת החיטה המעושנת שלהם יכולה לזכות בקלות בתואר "בייקון נוזלי" .
דרך אגב, לא ממש התלהבתי מהבירה הזאת.
ארז.
אפשר לקנות את השלנקרלה גם אצל גדי.
אבל אפשר גם להוסיף מים למאפרה ולשתות.
השבוע ראיתי את השלנקרלה בטיב טעם הקרוב לביתי.
אני זוכר יותר לטובה דווקא את הספציאל (גם היא בירה מעושנת, גם היא מבמברג, אבל היא הרבה יותר נעימה)
נראה קוריוז מעניין
אגב
בייקון ומייפל זה שילוב מוצלח ידוע