בירה בטעם בייקון?

7 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

אם במקרה תירצו לבשל אחת כזאת הנה מאמר על מיצוי טעם משומנים:

http://ryanbrews.blogspot.com/2011/10/fat-washing-using-fatty-or-oily-foods.html

ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

חבל על המאמץ,

לפני שנה שתיתי בגרמניה בירה מעושנת של החברה האלה .

בירת החיטה המעושנת שלהם יכולה לזכות בקלות בתואר "בייקון נוזלי" .

דרך אגב, לא ממש התלהבתי מהבירה הזאת.

 

ארז.

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אפשר לקנות את השלנקרלה גם אצל גדי.

אבל אפשר גם להוסיף מים למאפרה ולשתות.

עודד
דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

השבוע ראיתי את השלנקרלה בטיב טעם הקרוב לביתי.

אני זוכר יותר לטובה דווקא את הספציאל (גם היא בירה מעושנת, גם היא מבמברג, אבל היא הרבה יותר נעימה)

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

+1

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אני הייתי שמח לבשל איתך. לאחרונה אני מנסה לשבור את הנוף המדבר של הדרום

אם אני זוכר נכון, אז לפני שבע שנים, יוחאי עשה בירת סלומון. הוא יישן את הלתת עם דג מעושן. בסוף הוא זכה בתחרות בירות באנגליה

If you don't stand for something

You will fall from anything

Location

כפר ויתקין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/15/2010

הנה זו הבירה שאתה מחפש

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 

נראה קוריוז מעניין

אגב

בייקון ומייפל זה שילוב מוצלח ידוע