ברור לי שאני מעמיד את עצמי כמועמד לזריקה מהפורום בגלל השאלה הזו אבל... יש למישהו מתכון טוב (מדויק מבחינת המוצר הסופי) לCLONE של גולדסטאר?
לפני שחבורת לינץ מגיעה לביתי, אחלוק כמה סיבות מקילות לבקשה:
א. אוביקטיבית, בקטגורייה של לאגר תעשייתי, גולדסטאר היא לא בירה רעה. אני חושב שעם מרכיבים טריים ובישול נכון היא עלולה להפתיע
ב. הרבה אנשים שלא מבינים הרבה בבירה מבקשים ממני "מה שדומה לגולדסטאר". אם אני יכול לתת להם משהו "דומה" ויחסית מוכר מבחינת הטעם, אבל ממובשל בבית והרבה יותר טעים, זה יכול להיות הgateway drug שלהם לבירה אמיתית
ג. תמיד חשבתי שלגולדסטאר יש פוטנציל אבל חסר בה משהו. עם מתכון בייתי אפשר לשחק.
טוב, אני הולך לעדכן את הצוואה...
בעז