הגזה טבעית בבקבוק

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

כמה זמן וקח מרגע הבקבוק עד שהבירה מוגזת עבור אייל ועבור לאגר?

האם שבוע מספיק לפני הורדת טמפ ליישון?

Theres nothing like a good brew

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני הייתי ממליץ לפחות שבועיים

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נראה לי שזה תלוי בטמפרטורה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה גם תלוי בכמות השמרים.

אם מדובר בלאגר שהתיישן כמה שבועות בקור ורק אח"כ בוקבק, יתכן וכמות השמרים בבירה היא מינימלית ויקח להם זמן רב להגיע לגיזוז טוב.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

אם זה אייל אז אין בעיה הבירה נשארת על 18-21 מעלות ככה או ככה וזה טוב לשמרים 
ואם זה לאגר אז יש לך שם שמרים שיעבדו גם ב2 מעלות פשוט יקח לך איזה 5 שבועות לקבל גיזוז (יש לי כבר נסיון עם כמה לאגרים)