כמה זמן הסטרטר צריך להתערבל על הסטירפלייט?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

האם יש טעם לערבול של יותר מ24 שעות?

מתי כדאי להפסיק אותו?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא רק שאין טעם זה אפילו מזיק

השמרים צריכים לרדת מגירוי החמצן כדי לאגור ולהתכונן לעבודה הקשה על הבירה

 

אם לא מגישים

עדיף לקרר ולתת להם להירדם חזקים