זקוק לעזרה

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

קיבוץ גלויות 22
חדרה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

לאחר שלא בישלתי, לצערי, הרבה(הרבה הרבה) זמן, משבל כשלים טכניים למיניהם,

 

קטפתי את כל האשכוליות שהיו לי על שני העצים בבית מאחורה,(בערך 120 קילו), והפלא ופלא יצאו 22ליטר של מיץ אשכוליות מוכן לתסיסה,

 

אבל  השמרים שיהיו לי כנראה היו פג תוקף או מתים, אז בנימה זאת? האם יש מישהו באזור חדרה שמוכן לעזור לי עם שמרי S-33, T-58 או S-04?

 

תודה רבה לכולם, נמרוד.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש לי גם S33 וגם T-58

 

בוא תיקח

 

שלחתי לך טלפון בפרטי

דרור ספיר's picture

Location

Denver
United States
תאריך הצטרפות לפורום: 01/28/2010

hey 

good luck. the sparrow crew did it with orengaes with out great succes.....

be ready to wait for a while. would love to try it sometim

 

 

נמרוד רוזנבלט's picture

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2010

תסיסה של הדרים זה דבר מאתגר: צריך להוסיף סוכר, לתקן חומצה (PH> 3.5), להוסיף מזינים (fermid K or DAP) ולהשתמש בשמרים מתאימים. שמרי בירה לא מתאימים- תנסה שמרי שמפנייה.

והכי חשוב צריך לדעת לאן מכוונים: יין, יין תוסס, יין קינוח וכו...

בהצלחה

 

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בקיצור, נשמע שכדאי לך לוותר על התסיסה של האשכוליות ולהצטייד בכמות יפה של קמפרי.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט