ואכן ימים קרים הגיעו לאזורינו...
ביקבקתי את הבי'ץ שבישלנו אצל מבשלת הדובים, וכהרגלי, שמתי את הבקבוקים לקונדישיונינג בתוך המקרר. העליתי את הטמפרטורה של הבקר מ 3 מעלות (קולד קראש) ל20 מעלות.
לאחר יום שלם, הטמפרטורה עלתה ל12 מעלות, לאחר יומיים היא ב16.
לא בטוח אם תגיע ל20 כי אכן אני גר במקום יחסית קריר ולא הצלחתי להשיג עדיין פזומט גנוב כדי למלא את המיכל של הקמין!
מכאן כמה שאלות:
* האם מישהו מכן חיבר את יציאת החימום של הבקר למכשיר / אלמנט חימום? אם כן, אשמח לשיתופים
* אם אף אחד לא חיבר אבל בכל זאת יש בינינו כאלה שמסוגלים לחשוב, מה נראה לכם שיטת החימום הבטוחה ביותר (מכשיר, מיקום, וכולה) - יש לקחת בחשבון שאם המכשיר יהיה אלים מדי (מפזר חום/מייבש שיער) הוא יגרום לאוברשוט והמקרר יתחיל לעבוד כמה שניות לאחר הפעלת הקירור.
* האם יש מה להתעסק בזה? 16 מעלות, 20 מעלות, 24 מעלות, בקלוין (KELVIN) הכל נראה דומה!
סיינט