מתכון מוצלח ל-ESB

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Amir Darom's picture
Offline

Location

חובבי ציון 59
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/24/2011

אהלן,

אני מחפש מתכון מוצלח ל-ESB, משהו בסגנון של פולר'ס. מדובר בפעם ראשונה שאני מכין.

אני עדיין מבשל ב- Partial Mash, בישול של 20 ליטר, ראיתי כמה מתכונים ברסיפטור ולא ידעתי מה לבחור.

תודה מראש,

אמיר

"No Hops No Glory"

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

JZ

 

שמור לנו בקבוק אמיר  : )

Amir Darom's picture
Offline

Location

חובבי ציון 59
תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/24/2011

תודה רבה שחר,

אך אלא אם אני מפספס משהו המתכון הוא All Grain.

עוד לא עברתי ל all grain, אני לא אתנגד לעבור אך אני לא יודע אם זה כרוך בהכנה נוספת מצידי מלבד המתכון ודרך הבישול. (?)

"No Hops No Glory"

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הנה מתכון של ג'מיל ל ESB מרכז.

http://beerdujour.com/Recipes/Jamil/ESB%20extract.htm

 

אני חושב שהמתכון שדגן בישל עבור ניסוי השמרים הוא גם ESB לא רע בכלל (אבל הוא AG).

לגבי מעבר לAG, אני ממליץ לך לבשל עוד כמה  פעמים מרכז. כשתרגיש מוכן, הרבה חברים כאן ישמחו לעזור לך למצוא את דרכך לעבר הAG.

 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

טבנקין
בת ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/24/2011

שבוע טוב לחברי הפורום

אחלה מתכון אבל,מה עם אפשרות לתירגום בשפה מובנת גם לאחרים כמונו.

יש איזה דרך שגם אנו נבין מתכון של בירות שמופיעות פה לפעמים????

                                        בתודה אשי

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אשי, אשמח לעזור. מה בדיוק אתה צריך?

תרגום לעברית או הבהרות לגבי המתכון?

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט