אהלן,
אני מחפש מתכון מוצלח ל-ESB, משהו בסגנון של פולר'ס. מדובר בפעם ראשונה שאני מכין.
אני עדיין מבשל ב- Partial Mash, בישול של 20 ליטר, ראיתי כמה מתכונים ברסיפטור ולא ידעתי מה לבחור.
תודה מראש,
אמיר
אהלן,
אני מחפש מתכון מוצלח ל-ESB, משהו בסגנון של פולר'ס. מדובר בפעם ראשונה שאני מכין.
אני עדיין מבשל ב- Partial Mash, בישול של 20 ליטר, ראיתי כמה מתכונים ברסיפטור ולא ידעתי מה לבחור.
תודה מראש,
אמיר
תודה רבה שחר,
אך אלא אם אני מפספס משהו המתכון הוא All Grain.
עוד לא עברתי ל all grain, אני לא אתנגד לעבור אך אני לא יודע אם זה כרוך בהכנה נוספת מצידי מלבד המתכון ודרך הבישול. (?)
הנה מתכון של ג'מיל ל ESB מרכז.
http://beerdujour.com/Recipes/Jamil/ESB%20extract.htm
אני חושב שהמתכון שדגן בישל עבור ניסוי השמרים הוא גם ESB לא רע בכלל (אבל הוא AG).
לגבי מעבר לAG, אני ממליץ לך לבשל עוד כמה פעמים מרכז. כשתרגיש מוכן, הרבה חברים כאן ישמחו לעזור לך למצוא את דרכך לעבר הAG.
שבוע טוב לחברי הפורום
אחלה מתכון אבל,מה עם אפשרות לתירגום בשפה מובנת גם לאחרים כמונו.
יש איזה דרך שגם אנו נבין מתכון של בירות שמופיעות פה לפעמים????
בתודה אשי
אשי, אשמח לעזור. מה בדיוק אתה צריך?
תרגום לעברית או הבהרות לגבי המתכון?