שבת שלום לכולם
אנחנו מבשלים AMERICAN IPA ונחה עלי המחשבה שמעבר שנעשה שימוש בכשות אמריקאי, אולי כדאי לעשות בשיטה של מבשלת סיירה נוואדה, בבירת הטורפדו שלהם. הכוונה להכין פילטר שדרכו תזרום הבירה כאשר תצא מהמיכל.
ועכשיו לצרכים:
- המתקן צריך להיות מתקן שאפשר לחטא, לפתוח ולסגור ללא התעסקות רבה
- איפה אני יכול להתקין אותו? כלומר, איך לעשות חיבורי יציאה וכניסה מהמתקן
- איך אני בעצם הופך אותו לפילטר ששומר על הכשות בתוך המתקן ושלא ימשיך עם הבירה לתוך המיכל
הכוונה היא לבנות את המתקן הזה בשלושה הימים הקרובים. למקומות, היכון, רוץ!!