הגזה טבעית בבקבוק

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

אני מגיז את הבירה ע"י תסיסה נוספת בבקבוק,

השאלה היא כזו:

כאשר אני מכוון לרמת מיגוז של 2.3-2.5 מתקבל גיזוז ברמה טובה.

כאשר אני מכוון לרמת הגזה נמוכה 2-2.1 הבירה יוצאת עם הגזה מתחת לרצויה.

לאיודע מה קורה

בכל מקרה עבור שני ההגזות אני מחכה עד שכל הגז המומס בתירוש לאחר התסיסה יוצא. אין בועות בנשם.

ובכל מקרה אני עושה תיקון לפי הטמפ התירוש לאחר תסיסה ולפני בקבוק כאשר היא הגבוהה בכל התהליך.

Theres nothing like a good brew

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

מה הבעיה? מה שאתה אומר הגיוני לחלוטין..תכוון יותר גבוה ויהיה לך יותר גז, תכוון יותר נמוך ממה שנותן גיזוז מספיק ולא יהיה לך גיזוז מספיק.
נ.ב גם כשאין בועות בנשם יש גז מומס בנוזל הרבה זמן אחרי(אולי אפילו שבועות)