לאחרונה יצא לי לשתות קורמבאכר וייצן מבקבוק , לא הוייצן הכי מי יודע מה אבל חמודה.
בתחתית של הבקבוק יש משהו שניתן לחשוד בו כשמרים , מישהו ניסה פעם להרבות שמריים של קרומבאכר? אפשרי? יש למה?
לנו יצא לאחרונה להרבות שמרי שימאי.. דווקא בצורה די מוצלחת ... מסתקרן לגבי הקרומבאכר. בכל אופן . איך אומרים, דונו.
נ.ב.
אני אכתוב את זה גם בפורום ציוד אבל אנצל את הבמה גם כאן לטובת בישול ניסיוני בשיטה של brew in a bag
למישהו יש במקרה bag? שהוא מוכן להשאיל/לתת/למכור לי? מכירים מקום בארץ ישראל שמוכר משהו שמזכיר את זה?
בתודה מראש
-עמית