התחתית של הקרומבאכר

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
עמית - מבשלת החלוץ's picture

Location

beer-sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/23/2010

לאחרונה יצא לי לשתות קורמבאכר וייצן מבקבוק , לא הוייצן הכי מי יודע מה אבל חמודה.

בתחתית של הבקבוק יש משהו שניתן לחשוד בו כשמרים , מישהו ניסה פעם להרבות שמריים של קרומבאכר? אפשרי? יש למה?

לנו יצא לאחרונה להרבות שמרי שימאי.. דווקא בצורה די מוצלחת ... מסתקרן לגבי הקרומבאכר. בכל אופן . איך אומרים, דונו.

 

נ.ב.

אני אכתוב את זה גם בפורום ציוד אבל אנצל את הבמה גם כאן לטובת בישול ניסיוני בשיטה של brew in a bag 

למישהו יש במקרה bag? שהוא מוכן להשאיל/לתת/למכור לי? מכירים מקום בארץ ישראל שמוכר משהו שמזכיר את זה?

בתודה מראש

-עמית

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אפשר כנראה, אבל בכלל לא בטוח שהשמרים שיש בבבקבוק הם אילו ששימשו לתסיסה של התירוש המקורי בבירה זו.

לעיתים מוסיפים שמרים אחרים לטובת התסיסה בבקבוק.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עמית - מבשלת החלוץ's picture

Location

beer-sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/23/2010

הנחתי ככה,זה מה שהבנתי גם ששימאיי עוישים.

אבל שווה ניסיון..