בישול AG ראשון, בתוכנית הייתה דובל בלגית חביבה עם OG של 1062 בפועל יצא 1031, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה עשיתי לא נכון
2.5k Munich 1
2k Abbeymalt
230g Carabelge
230g Caramunich 1
50gCarafa 1
650g table sugar
7g liberty last 15 min
7g styrian golding last 15 min
30g willamett 90 min
מאש עם 16 ליטר ב-66 מעלות, יצאו 9 ליטר לסיר
ספארג' עם 23 ליטר, יצאו 21 ליטר לסיר
אחרי הבישול עם כל ההפסדים שנלקחו בחשבון יצאו 21 ליטר להתססה
הכל היה בדיוק לפי התוכנית ועדיין משהו השתבש עד מאוד.......
בכל אופן הכנסתי את התירוש להתססה עם T58 אולי יצא בטעות איזה אייל קליל מאוד