הצללה

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש למישהו נסיון בשימוש בחומרי הצללה? ספציפית ג'לטין.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נמרוד רוזנבלט's picture

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2010

אין לנו ניסיון עם ג'לטין ובירה- למעשה אנו פשוט מיישנים בדמג'ון עד שהיא צלולה (בין 3 שבועות לשלושה חודשים בדמג'ון) 

אבל עשינו ניסוי פעם להצליל את אחד השיכרים שלנו עם גלטין- שיטח לו את הטעם לחלוטין- הניסוי נכשל (מזל שעשינו זאת רק לחצי ליטר ולא הרסנו את השיכר כולו). אינני יודע אם זאת תהייה התוצאה עם בירה ואולי פשוט כדאי רק להיזהר עם כמויות הג'לטין...

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

יש לי לאגר ביישון קר כבר חודשיים בתוך carboy. היא לא מצטללת. אבוי.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נמרוד רוזנבלט's picture

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2010

תמתין עוד חודש, החיפזון מהשטן...

אתה יכול גם לנסות בנטונייט - הוא סופח חלבונים ותו-לא (הניסוי המוצלח של השיכר).

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

איך עובדים עם הבנטונייט?

(אגב, זה לא החומר שמחליש את סופרמן?)

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

מדובר במינרל שצריך לפזר ולערבב. הכי טוב שתשאל מישהו מתחום היין שם מאוד נפוץ. אתה צריך להזהר מקריפטוניט- that's the evil stuff

יואב

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נעם

יכול להיות שראקינג נוסף (או שניים) יעזור