שלום לכולם
אני ענבר מקיבוץ ברעם חדש בפורום, מבשל צעיר בן 26 וחדש יחסית בתחום הבישול...
מכייון שאני גר בצפון הרחוק והקר אני רוצה לחמם את התירוש שלי בזמן התסיסה.
נכון להיום אני מתסיס במרטף שלי שהטמפרטורה בו די יציבה בין היום ללילה ונכון להיום הממוצע הוא 12-13 מעלות.
אני רוצה להגיע לתסיסה באזור ה 22 מעלות וחשבתי על אפשרות חימום התירוש באופן מבוקר.
במקרה אני חובב גם של גידול דגים ועלה במוחי הרעיון של חימום התירוש על ידי גוף חימום לאקווריום. כזה עם טרמוסטט שניתן לכוון למעלות הרציות.
כמו בקישור הזה :
http://www.aquagarden.co.il/project.asp?title=%D7%92%D7%95%D7%A3-%D7%97%...
הרעיון הוא ליצור חור בצמוד לנשם במכסה הדלי ושהוא יהיה תלוי בתוך דלי התסיסה(כמובן לאחר חיטוי).
האם מישהו ניסה בעבר ?
איך חימום ישיר ישפיע על השמירים/התסיסה? בהנחה שמשתמשים בגוף חימום בהספק הכי קטן שאני אמצע(סביר להניח 50 W)
תודה ענבר