סוכר למיגוז

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

מה ההבדל בין דקסטרוז ולמטו-דקסטרין

והאם ניתן להשתמש בשניהם למיגוז הבירה?

 

Theres nothing like a good brew

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מלטודקסטרין לא יגיז את הבירה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ציטוט:

Maltodextrin
Also a form of glucose, Maltodextrin is an unfermentable sugar so is used in brewing to add flavour and body to a brew.  As it is an unfermentable sugar, when using a mix that contains Maltodextrin in your brew please note that you will have a higher end Specific Gravity (SG).

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט