א. תודה לכל החוב"צים שניגשו והציגו את עצמם, שמחתי לפגוש כ"כ הרבה חברים.
(אני מתנצל אם לא זיהיתי את כולם ואם לא היה לי זמן לשוחח עם כולם).
מקווה שנהנתם מהבירה.
ב. כמה תובנות:
ראשית, מפתיע ומרגש לשמוע ולראות כמה מבשלים בייתים יש. מה שהפתיע אותי עוד יותר זה שיש הרבה מבשלים שלא מכירים אותנו () ואני חושב שהם מפספסים מאגר ידע נהדר שנצבר כאן.
חבל שלא היה לנו איזה שלט או משהו עם קישור לפורום. טוב, בפעם הבא.
בנוסף, אני חושב שבפעם הבא צריך להיות דוכן של חובבי ציון
הרי ממילא רוב הבייתים שמציגים באים בשביל למזוג ולקבל פידבק וחיוכים. כסף לא ממש עושים מזה.
אז למה שלא נרים דוכן משותף ומושקע ונפיץ את בשורת הבישול הבייתי המצויין.
יש עוד זמן לדון בפרטים הקטנים אבל אני חושב שזה שווה מחשבה.