שמרים עם פג תוקף

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

אם אני הולך לבשל בירה חיטה באמצע פברואר והשמרים פג תוקפם במרץ , האם יש מצב שהבירה שלי הולכת להיתקלקל ?
מה בעצם קורה לשמרים כשפג תוקפם ? הרי זה לא קוטג׳ או גבינה שיסריחו לי ...

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שמרין נוזליים או יבשים?

התוקף בד"כ נותן אינדיקציה לחיות של השמרים. אם הם חלשים כדאי פשוט לשים עוד מהם.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

שמרים יבשים munich , אתה מציע לשים מראש שקית וחצי ?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא יזיק.

תראה גם את זה:

http://www.mrmalty.com/calc/calc.html

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
בעז - שלושת החתולים's picture

Location

קרית ביאליק
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/17/2011

יכול להיות שווה לעשות סטרטר, למרות שזה לא נהוג בשמרים יבשים. זה יתן לך אינדיקציה לגבי החייוניות שלהם.