שלום לכולם,
טעמתי את הברלינר וויס של נועם .. והחמיצות הזכירה לי בירות למביק מדהימות ששתיתי בבלגיה.
האם אפשר לבשל למביק בארץ? הסיפור שאני זוכר הינו התססה באוויר פתוח באזור מיוחד שיש בו שמרים מיוחדים באוויר (לפי דבריו של איזה מדריך בבלגיה)
תודה ,שי.
שלום לכולם,
טעמתי את הברלינר וויס של נועם .. והחמיצות הזכירה לי בירות למביק מדהימות ששתיתי בבלגיה.
האם אפשר לבשל למביק בארץ? הסיפור שאני זוכר הינו התססה באוויר פתוח באזור מיוחד שיש בו שמרים מיוחדים באוויר (לפי דבריו של איזה מדריך בבלגיה)
תודה ,שי.
אנחנו מנסים
חברות השמרים מוכרות בלנדים שמנסים לחקות את סביבית הבקטריות
במסיבת הבישול האחרונה במאי בישלנו falnders red
את מה שנשאר למטה הוספנו לבץ' נוסף בשלב הביקבוק.
יכול להיות שמה שבאמת צריך זה להשתמש במה שיש בתחתית של בקבוקי הלמביק והגואז
אשמח לבוא לבישול נסיון 'למביק' או יותר טוב מפגש בירות חמוצות ? :)