מד חום לבישול

9 תגובות [לתגובה האחרונה]
אור - הדרים's picture

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/21/2011

היי,

אני מחפש לקנות מד חום דיגיטלי שאפשר לזרוק לתוך סיר הבישול (כזה שהחיישן הוא עם חוט)

הם בדר"כ מזייפים במדידה אז אני מחפש אחד כזה יחסית אמין.

 

תודה

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

למאש?

אור - הדרים's picture

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/21/2011

גם למאש, אבל בעיקר לבישול התירוש. אני לא אוהב כל כמה דקות להכניס את המד חום ולהוציא אותי.

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

בבישול אין צורך בקריאות מד חום בפשוט תגיע לרתיחה

רק בשלב הקירור יש צורך אך עם הזמן תלמדלהכיר את המערכת ולתגע שרק אחרי X דקות קירור מגיע הזמן למדידת הטמפ

המדחום הכי נח זה מד חום קבוע בסיר או דוקרן דיגיטלי.

Theres nothing like a good brew

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גם אני לא רואה סיבה למדוד טמפרטורה במהלך הבישול. האינדיקציה לרתיחה טובה היא ויזואלית.

לגבי מעקב אחרי הטמפרטורה בקירור - זה כבר תלוי באופן הקירור שלך. אם אתה מקרר בזרימה אתה צריך למדוד אחרי מחליף החום, אם אתה מקרר בסיר (מקרר טבול למשל) אז נדרשת מדידה בסיר. בקיצור - הפתרון תלוי בצורת העבודה שלך.

אור - הדרים's picture

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/21/2011

אני מקרר עם מקרר טבול, ומעדיף שיהיה מד חום טבול בתוך הסיר (או על הדופן) קבוע כך שאני לא אצטרך להעסק עם זה בזמן הקירור.


Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
Offline

Location

ירושלים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/10/2011

אני משתמש באחד כזה. ע"פ הבדיקות שלי, הוא מדוייק.

____________________________
כל העניין הוא לשתות משהו קר בלב מדבר

אור - הדרים's picture

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/21/2011

באמת נראה רציני, 

אבל אפשר להשאיר את זה טבול בתירוש הרותח?

ראיתי כאלו עם כיסוי נירוסטה

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אין בעיה להשאיר את הרגש טבול בסיר.

את היחידה עצמה כדאי להרחיק מהאדים