היי,
אני מחפש לקנות מד חום דיגיטלי שאפשר לזרוק לתוך סיר הבישול (כזה שהחיישן הוא עם חוט)
הם בדר"כ מזייפים במדידה אז אני מחפש אחד כזה יחסית אמין.
תודה
היי,
אני מחפש לקנות מד חום דיגיטלי שאפשר לזרוק לתוך סיר הבישול (כזה שהחיישן הוא עם חוט)
הם בדר"כ מזייפים במדידה אז אני מחפש אחד כזה יחסית אמין.
תודה
למאש?
גם למאש, אבל בעיקר לבישול התירוש. אני לא אוהב כל כמה דקות להכניס את המד חום ולהוציא אותי.
בבישול אין צורך בקריאות מד חום בפשוט תגיע לרתיחה
רק בשלב הקירור יש צורך אך עם הזמן תלמדלהכיר את המערכת ולתגע שרק אחרי X דקות קירור מגיע הזמן למדידת הטמפ
המדחום הכי נח זה מד חום קבוע בסיר או דוקרן דיגיטלי.
גם אני לא רואה סיבה למדוד טמפרטורה במהלך הבישול. האינדיקציה לרתיחה טובה היא ויזואלית.
לגבי מעקב אחרי הטמפרטורה בקירור - זה כבר תלוי באופן הקירור שלך. אם אתה מקרר בזרימה אתה צריך למדוד אחרי מחליף החום, אם אתה מקרר בסיר (מקרר טבול למשל) אז נדרשת מדידה בסיר. בקיצור - הפתרון תלוי בצורת העבודה שלך.
אני מקרר עם מקרר טבול, ומעדיף שיהיה מד חום טבול בתוך הסיר (או על הדופן) קבוע כך שאני לא אצטרך להעסק עם זה בזמן הקירור.