יש לי מתכון שאמור להניב 42 ליטר תירוש בגרביטי של 1.059.
האם יש טעם לנסות לשטוף את הגרעינים שנית ע"מ לקבל תירוש קטן לבירה נוספת -partigyle ?
אם כן, לכמה גרביטי אני יכול לצפות משטיפה נוספת שכזו?
יש לי מתכון שאמור להניב 42 ליטר תירוש בגרביטי של 1.059.
האם יש טעם לנסות לשטוף את הגרעינים שנית ע"מ לקבל תירוש קטן לבירה נוספת -partigyle ?
אם כן, לכמה גרביטי אני יכול לצפות משטיפה נוספת שכזו?
אתה יכול לצפות לאיזור ה 1.02 - כלומר תצטרך להרתיח את התירוש מעל לשעה כדי לצמצם אותו ולהגיע לגרביטי סביר יותר לבירה. האם יש טעם- תלוי כמה זמן יש לך פנוי...
זה כמובן תלוי בנצילות המאש שתתקבל. ב 65% ומטה הייתי טורח לשטוף שוב , מעל זה מוותר.