למי שמתעניין בno-chill, תראו מה יש לאמריקאים להגיד בנידון:
http://www.homebrewtalk.com/f13/exploring-no-chill-brewing-117111/
יש כרגע 1230 פוסטים על פני 125 עמודים.
כנראה שזה מתחיל לתפוס.
למי שמתעניין בno-chill, תראו מה יש לאמריקאים להגיד בנידון:
http://www.homebrewtalk.com/f13/exploring-no-chill-brewing-117111/
יש כרגע 1230 פוסטים על פני 125 עמודים.
כנראה שזה מתחיל לתפוס.
עד היום, יצא לי כמה וכמה פעמים להשתמש ב"שיטה" הזו בגלל אילוצי קירור כאלו ואחרים. האחרונה הייתה ממש לא מזמן עם כ 70 ליטר של בירת ספיישל לפסטיבל האוכל המתקרב.
אני חייב לציין, כי באף אחת מהבירות שלא קוררו בצורה מהירה, לא התפתחו טעמי לוואי או סימני זיהום...