אהלן, קודם כל אני מצטער מראש אם השאלה כבר נענתה איפשהו בפורום, בחיפוש שעשיתי לא הצלחתי למצוא תשובה.
עשיתי אתמול בישול רכז של רד אייל ופורטר בתוספת 70 גרם שבים של עץ אלון צרפתי שניקיתי עם הדים בסיר לחץ למשך 10 דקות בערך..
השתמשתי בשמרי נוטינגהם לפורטר וווינדזור לרד אייל.. המיכלים הם שני מיכלי פלסטיק לבן והם עומדים בטמפרטורת חדר
נכון לעכשיו (24 שעות בערך אחרי שסגרתי את המיכל הראשון) התסיסה בשני המיכלים לא התחילה והמיכלים סגורים טוב בלי דליפת אוויר...
מישהו יכול לשער מה קרה שם בדיוק ומה אני צריך לעשות?
תודה.