כשות פרחים או כופתיות?

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
Uriel KaBeer's picture
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/07/2010

עד היום השתמשתי רק בכופתיות,

לבישול של יום שישי הבא אני רוצה להשתמש ב Saaz לגדי יש רק בפרחים,

מה זה אומר מבחינת הכמות? צריך לרכוש יותר או פחות? ולקראת הבישול צריך לטחון או שזה נכנס כמו שהוא?

 

Ka-Beer a Nano HomeBrewry

ננו מבשלה ביתית בצפון השומרון

Uriel Sondervan - urison

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני מצאתי את זה:

http://www.brews.com/home-brewing-101/whole-hops-hop-plugs-and-pellets/

בתכלס כשות בפרחים זה סבבה. לא צריך לטחון את זה. מה שכן, ניצולת חומצות האלפא בכופתיות גבוה יותר כי החומר מתפורר לגמרי. מה שאומר שצריך לפחות 20-25% יותר כשות אם שמים פרחים.

במקרה הספציפי של סאאז, ממילא מדובר בAA% נמוך, אז תוסיף.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כדאי גם להשתמש בתיון, לדעתי

בכופתיות אני לא משתמש, אבל מנסיוני בפרחים הכמות והנפח פשוט עצומים ביחס לכופתיות.

 

 

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

הפרחים שומרים יותר על הארומה ממה שהבנתי ועל כל 30 גרם כופתיות צריך 45 גרם פרחים(150%) זאת הבנתי מקריאה קודמת באינטרנט ואם אצליח למצוא את הקובץ אעלה אותו.