שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה לבשל dunekl בסטייל erdinger. שתיהיה קלילה ונחמדה. הסיבה שאני מחכה היא שבחדר התסיסה שלי יש טמפרטורה נמוכה (כרגע 15 מעלות) ולא חשבתי שאפשר להתסיס בטמפרטורה הזאת. אבל דיברתי על הנושא עם חבר והוא טען שדווקא זאת טמפרטורה טובה לחיטה... אז רציתי לשאול את דעתכם (למרות שאני די בטוח שהוא טועה) וגם אשמח להמלצה לזן שמרים לבירה הזאת. בחיטה הקודמת השתמשתי בs-33 התגובות היו מעולות אבל בכל זאת זה לא היה הזן שחיפשתי (מהסיבה באמת שרציתי משהו גרמני)
תודה רבה, וחורף נעים