יש לקטוז, התייעצות בישול...

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
חן - באדר אשר's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 01/16/2012

שלום

השגנו לקטוז, אמנם במחיר מופקע אבל יש.

אנחנו הולכים לבשל בירה מסוג chocolate stout

ההתייעצות היא האם להוסיף את הלקטוז ואבקת הקקאו בחמש הדקות האחרונות של הבישול, או לאחר הבישול למיכל התסיסה.

קראתי שהוספת חומרים כמו קקאו ולקטוז לבישול עלולה לפגוע בראש הקצף.

נשמח מאוד לדעותיכם.. 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

http://www.wpc.co.il/products.asp

בשקים של 25 ק"ג...

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אבל אולי אם תגיד שאתה רוצה לקנות משטח אבל צריך שישלחו לך דוגמית...

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תוכל לעדכן מאין הלקטוז?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
חן - באדר אשר's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 01/16/2012

 

http://www.levy-lebel.co.il/

 

150 ש"ח לקילו

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
Offline

Location

ירושלים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/10/2011

השומן שבקקאו בהחלט פוגע בראש הקצף, כמו כל שומן אחר.

בניסיונות שלי לא הבחנתי בהבדל בקצף בין בירה בה הקקאו נכנס בבישול או במיכל התסיסה.

____________________________
כל העניין הוא לשתות משהו קר בלב מדבר