יש לי רעיון בראש כבר הרבה זמן.
תחסכו לי זמן וחומרים אם תראו לי שחבל לנסות.
אני רוצה לבשל בערב אחרי העבודה בערב אבל כל פעם שאני עושה את זה אני מתחיל נקיונות ב 1:00 בלילה ומחליט לא עוד.
מה יקרה אם אני אעשה תירוש ביום אחד (מאש וספרג') ואז למחרת אבשל את התירוש ואקרר? איזה משמעות יש לכך שהתירוש עומד?
אמנם אני מוסיף זמן לתהליך כמו חימום לרתיחה מטמפרטורה יותר נמוכה והקמה ונקיות כפולים אבל נראה לי שיש כן סוג של ייעול.
מה אתם אומרים?