חיבות

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

צוקים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/26/2012

שלום שלום

שוב אני רק עם שאלה- לאור עייפותי הרבה מביקבוק וההתעסקות הכרוכה בכך אני שוקל מעבר לחבית, כיון שרוב הבירה שאני מבשלן נצרכת בביתי ואין שיקול של ניוד

שאלתי היא מה אורך חיי המדף של בירה בחבית מקוררת ב- kegerator . (הכוונה כמו שזה נראה כרגע לקורניליוס) עכשיו לפני שיתחילו לרדפני על שלא בדקתי בפורום אז בדקתי וחיפשתי בפורום מבשלים ערך ערך תחת חבית ואין תשובה

או שמרוב תשישות פיספסתיה.

תודות ושלומות

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תלוי בנתוני הפתיחה כמובן,  בשלוש-ארבע מעלות: בין חודשים לשנים

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רן,

בדיוק כמו ששחר אמר.

כמו כן,

אם הבירה טעימה היא תחזיק מעמד לפחות עד שתגמור לשתות את כל החבית.

אם במקרה יצא בטצ' של בירה לא טעימה זה ממילא לא משנה מה חיי המדף.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
אבי ריזי's picture
Offline

Location

קרית מוצקין
גרושקביץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/23/2011

ואם הבירה לא טעימה , תמיד אפשר להכין לחם בירה!!!

 

A.R

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

אפשר להשתמש בחבית חד"פ (קי-קג), אין סכנה של חימצון או צורך בדחיסת CO2...

Offline

Location

צוקים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/26/2012

תודות רבות לכל המגיבים, נראה לי שזה הכיוון