פעם ראשונה שאני הולך לבשל טריפל .
לפי המתכון היא אמורה להיות 7 ימים בתסיסה ראשונית ואחרי 7 ימים להעביר לסקונדרי ל 3 ימים נוספים ולהוסיף מנה נוספת של שמרים.
מיכוון שאף פעם לא עשיתי 2 שלבים של תסיסה השאלה היא האם אחרי 3 ימים של תסיסה שנייה ולפני הביקבוק אני צריך להעביר את התירוש למיכל נוסף
ושם להוסיף את הסוכר לביקבוק או שאני יכול במיכל של הסקונדרי להוסיף סוכר וישר לבקבק ?
יש מצב שאני "אהרוס" את הבירה עם כל הבחישה של הסוכר לביקבוק והשמרים ביחד ?
אשמח לקבל עצות מחברים עם נסיון . . .