אבקת קקאו

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
חן - באדר אשר's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 01/16/2012

שלום, אנו עומדים לבשל סטאוט מתוק עם תוספי לקטוז ואבקת קקאו.

מישהו יודע איפה משיגים אבקת קקאו דל שומן? מי מוכר את זה?

חשבתי: אם לא נצליח להשיג אבקת קקאו דל שומן אפשר לבשל את הקקאו בליטר מים מספר דקות, השומן יפרד ויעלה למעלה ואז אפשר יהיה לאסוף אותו לפני שמוסיפים את היתר לסוף הבישול.

רעיונות? הצעות?

בברכה

שגיא's picture
Offline

Location

גבעתיים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/27/2011

לגבי אבקת קקאו אין לי הצעות אבל תנסו להשרות בהתססה שבבי קקאו ולהוסיף לפני ההתססה תמצית שוקולד טבעית

אם אינני טועה את שני המרכיבים ניתן למצוא בשף 4u

Slow Loris

Offline

Location

ירושלים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/10/2011

נשמע כמו רעיון טוב.

לדעתי כדאי לשים את הקקאו המבושל במקרר למשך לילה, הפרדת השומנים צריכה להיות חזקה הרבה יותר (כמו שקורה במרק).

____________________________
כל העניין הוא לשתות משהו קר בלב מדבר