היי,
שמעתי על סוג הדגן הזה לא מזמן ...
האתיופים עושים מזה אינג'רה (לחם מסורתי של העדה)
מישהו התנסה או אולי קרא משהו על להוסיף את הדגן הזה לבירה .?
חיפשתי בכל מיני מקומות ולא מצאתי על כך מידע ..
תודה
היי,
שמעתי על סוג הדגן הזה לא מזמן ...
האתיופים עושים מזה אינג'רה (לחם מסורתי של העדה)
מישהו התנסה או אולי קרא משהו על להוסיף את הדגן הזה לבירה .?
חיפשתי בכל מיני מקומות ולא מצאתי על כך מידע ..
תודה
סמוראי, ברוך השב.
אין לי מושג לגבי שימוש בטף בבירה, אבל מצאתי כמה התייחסויות ברשת:
http://brewersroundtable.com/mashing-malting-teff-t1147.html
http://www.winepress.us/forums/index.php?/topic/34900-malting-mashing-teff/
נראה שכמו כל דגן, אפשר למצות ממנו עמילנים שניתן אח"כ לפרק לסוכרים שהשמרים יכולים להתסיס.
נראה שלא תדע עד שלא תנסה.
נשמע כמו בישול מעניין לביצוע בברו פארטי...
תודה רבה !!! אני שמח להיות פה שוב אחרי תקופה ארוכה ..
פתחנו עסק משפחתי וצערי אין לי זמן לבשל בירה אפילו לעצמי ..
אשמח לעשות בישול משותף על כך בברו פארטי .
וכן ברור שעד שאני אנסה אני לא אדע ..
נתחיל באיך משיגים את זה קודם כל :)
ושוב תודה רבה על המידע
יש בשוק ברחובות חנות אתיופית, שם אפשר להשיג טף