כמה נמוך וכמה גבוה הגעתם

14 תגובות [לתגובה האחרונה]
דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שאלה שרלוונטית לשני פרויקטים (נפרדים) שאני מעורב בהם:

כמה הכי נמוך וכמה הכי גבוה שהגעתם (מבחינת אחוז האלכוהול)? איך יצא בתור בירה שצריך גם לשתות אותה בסופו של יום?

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

14% , תוכל לשפוט בעצמך ביום שישי.

 

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

רועי

הוספת חימצון ב-12 שעות מזריעת השמרים?

שינית עוד משהו אם בכלל במשטר התסיסה? סוג שמרים? כמות?

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

 WLP099 , חמצן פעם ביום בשלושת הימים הראשונים. חצי קילו סוכר פעמיים ביום במשך חמישה ימים.

 
דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בדיוק עם השמרים האלה אנחנו הולכים לשחק. נחתו היום בטיסה מארה"ב.

לאיזה FG הגעת ולאיזה Attenuation?

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תיקון 300 גר סוכר פעמים ביום.

 

EST OG 1.114

FG אחרון שמדדתי 1.015 . הבאטצ בילה חודש לפחות בחבית לפני בקבוק ולדעתי הFG המשיך לרדת.

 

Attenuation מצויין אבל תסיסה ארוכה ו flocculation נוראי.

 עד 12% אלכוהול אני ממליץ להשתמש בזני שמרים סטנדרטיים יותר (WLP01 לדוגמא)

 
דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

Attenuation 87%!!!! וואו!

 

שגיא's picture
Offline

Location

גבעתיים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/27/2011

בלי להשתלט על הדון יותר מדי, יש מצב שתרחיב מעט על הטיפול המעניין?

מה הOG בסוף המבשול (לפני החמצן והסוכרים הנוספים)?

הוספת הסוכרים ע"י המסה במים רתוחים או ישירות?

מעבר לבירה הספציפית הזו, השתמשת בשיטה לאזור ה8-10% בעבר?

 

לשאלה המקורית

8.3% טריפל בלגית, הטעם ה"אלכוהולי" נעלם רק אחרי 3 חודשים, פרט לכך מצויינת

3.3% ניסיון לטריפל שכשל, יצאה בירה לייט מעניינת, לא משהו מומלץ

Slow Loris

Royi's picture
Offline

Location

עין כרמל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

פעם ראשונה עם השמרים האלו, סטרטר גדול וסוכר ישירות למיכל ללא המסה.

התבססתי על ההנחיות של whitelabs  .

 
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

11% פורטר מעושנת - עפה ב"בירס" 2011.
3.2% בירה בסגנון חופשי, כרגע בתסיסה, תן לה עוד שבועיים. בגדול, נטעמת לא רע :).

Location

כפר ויתקין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/15/2010

גבוה זה לא התחום שלי בנתיים, אני שותה כל ערב את הבירה שלי כך שאני מכוון לבירות שאפשר להמשיך לתפקד איתן.

הנמוכה ביותר היא בירת 60 שילינג סקוטית לפי מתכון של ג'מיל שנבשל בברו פראי ביום שישי (אבי כשות ואני) כך שעוד לא טעמתי

 

אבי

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

הכי נמוך - 4%

הכי גבוה (הניתן לשתייה) - 8%

הכי גבוה (לא ניתן לשתיה) - 10%

לא מרשים במיוחד...

סיינט

 

עודד's picture
Offline

Location

סמטת עופרית 11/2
אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הכי נמוך חיטה 3.8%

הכי גבוה טריפל 9.6%

עודד
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הכי נמוך ברלינר וויסה 3.2%

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
בועז לנר's picture
Offline

Location

השחר 13
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/28/2011

פייל אייל -  7.6%

פורטר - 3.8%