קצב אידוי

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

היי,

יש לי שאלה, איך יהיה נכון לחשב קצב אידוי, ב beer smith יש אופציה להגדיר את רצב האידוי שבא ביחידות של hour/%

לפני כמה ימים הכנסתי 45.7 ליטר תירוש לבישול...אחרי חישובים הגעתי למסכנה שאני מעבד 9 ליטר בשעה, אם אחשב את האחוז יחסית לכמות התירוש שהיה אקבל 19-20%...נניח שסביר אבל אם הייתי מכניס 20 ליטר לסיר בישול אז הייתי מקבל 50% !!

זה נכון בכלל לחשב באחוזים? לא עדיף לחשב ביחידות של ליטר לשעה? איך אני משתמש בשגה הזה בביר סמיט' בצורה הכי נכונה?

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

מתי רוזן - הבשורה's picture

Location

משמר איילון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/16/2011

נשמע מאוד גבוה.

בדרך כלל מדובר על משהו באיזור ה 5 וחצי ליטר אידוי לשעה.

מה קוטר הסיר?

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה לא עובד בדיוק ככה - דיברו פה בעניין לא מזמן - תחפש

בגדול זה שילוב של נפח הנוזל - קוטר פני הנוזל ועוצמת החום 

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

אז זהו, שחר, אני יודע שיש פוסט בנושא אבל לא הגענו לשום מסקנה...נדמה לי...

בכל אופן...יכול מאד להיות שקצב האידוי שלי קצת גבוה מדי...אבל איך נכון לחשב ולמה התכוון המתכנת של beersmith בשורה של אחוז אידוי?

מה קצב האידוי אצלכם?

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

תודה נועם, כתבה חשובה

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery