היי,
יש לי שאלה, איך יהיה נכון לחשב קצב אידוי, ב beer smith יש אופציה להגדיר את רצב האידוי שבא ביחידות של hour/%
לפני כמה ימים הכנסתי 45.7 ליטר תירוש לבישול...אחרי חישובים הגעתי למסכנה שאני מעבד 9 ליטר בשעה, אם אחשב את האחוז יחסית לכמות התירוש שהיה אקבל 19-20%...נניח שסביר אבל אם הייתי מכניס 20 ליטר לסיר בישול אז הייתי מקבל 50% !!
זה נכון בכלל לחשב באחוזים? לא עדיף לחשב ביחידות של ליטר לשעה? איך אני משתמש בשגה הזה בביר סמיט' בצורה הכי נכונה?