10 ימים ב19 מעלות
יומיים קולד קראש
12 ימים בבקבוק
לא יכולתי להתאפק........
Pale Malt (2 Row) Bel 2.2 kg
Wheat Malt, Ger 1.9 kg
Crystal Malt (80L) 220g
Caravienne Malt 110g
Melanoiden Malt 100g
Hallertauer 4.5% - boil 90 min
WB-06
הגוון יוצא חצי כוח בשל זמינות מלאי
מאש ב67 מעלות ל90 דקות
גם הבישול וגם המאש היו יכולים להיות 60 דקות לדעתי
המלאנוידין הוא ניסיון להחליף Honey Malt כמובן שונה אבל זה מה יש באצנו זבת חלב ותחליפי דבש
בחודשיים האחרונים ניסיתי לטעום כל בירת חיטה אפשרית שמגיעה לארץ וגם כאלה שלא, לא יצא Dunkel אבל יש בירה ראשונה לעונת הים
מומלץ להגיש קר ואם אפשר עם נקניקיות בוואריות וכרוב כבוש........ (נבדק ובאמת מומלץ)