Edelweiss dunkel (wheat) clone

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
שגיא's picture
Offline

Location

גבעתיים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/27/2011

10 ימים ב19 מעלות

יומיים קולד קראש

12 ימים בבקבוק

לא יכולתי להתאפק........

Pale Malt (2 Row) Bel 2.2 kg

Wheat Malt, Ger 1.9 kg

Crystal Malt (80L) 220g

Caravienne Malt 110g

Melanoiden Malt 100g

Hallertauer 4.5% - boil 90 min

WB-06

הגוון יוצא חצי כוח בשל זמינות מלאי

מאש ב67 מעלות ל90 דקות

גם הבישול וגם המאש היו יכולים להיות 60 דקות לדעתי

המלאנוידין הוא ניסיון להחליף Honey Malt כמובן שונה אבל זה מה יש באצנו זבת חלב ותחליפי דבש

בחודשיים האחרונים ניסיתי לטעום כל בירת חיטה אפשרית שמגיעה לארץ וגם כאלה שלא, לא יצא Dunkel אבל יש בירה ראשונה לעונת הים

מומלץ להגיש קר ואם אפשר עם נקניקיות בוואריות וכרוב כבוש........ (נבדק ובאמת מומלץ)

 

Slow Loris

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נראה לי שמלנוידין יותר מתאים כי הרי הוא נוצר במקור כדי להחליף את הטעם שנוצר מדקקושן

שגיא's picture
Offline

Location

גבעתיים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/27/2011

אחרי מחקר מעמיק (חיפוש בפורום ובhomebrew) מצאתי שתי אופציות:

מלנוידין

מלנוידין + ביסקיט

הלכתי על הראשונה, לא מהסיבה שציינת, תוכל לפרט עליה מעט?

מה הכוונה בטעם שנוצר מדקוקשן?

Slow Loris

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010