שלום לכולם
אתמול עברה בי מחשבה...מתוך ניסיון לחשוב איפה אני יכול לחסוך זמן בבישול הבירה.
מחשבה זאת עוררה בעיקר את עניין בישול הבירה בסיר למטרת ניצול המרירות שבכשות.
שאלות לציבור החברים:
1. האם מישהו ניסה להכין במקביל למאש איזה שהוא רכז כשות(נגיד 2 ליטר מים עם הכשות של המרירות), ואז לעלות את זה לבישול קצר ולהוספת הכשות של הארומה?
2. מישהו מכיר חומר בנושא?
3. מלבד צימצום התירוש האם יש עוד תפקיד להרתחה הארוכה?
4.האם תהיה השפעה על הטעם בגלל שהכשות בושל בסתם מים ולא בתירוש?
תודה לעונים....