בישלתי אתמול חיטה בלגית שכלל את כל התהליך המסורתי (סיריאל מאש ולאחר מכן מאש שלם עם הסיריאל) .
את המאש אני עושה במאש טאן שהוא סיר נירוסטה עם צינור רשת נירוסטה לחיבור הניאגרות לסינון.
בסיום שלב המאש כשפתחתי את הברז לרוקן את המאש לסיר הבישול המאש היה תקוע ולא משנה כמה עירבבתי טילטלתי ניערתי ואפילו
צעקתי על המאש טאן לא הישתחרר התירוש לסיר הבישול ורק אחרי ניעורים ועירבובים הצלחתי להגיע למצב שהתירוש טיפטף ...
כל התהליך לקח משהו כמו שעה ו 10 דקות ורק אחרי התחלתי לבשל !!
האם הבירה נהרסה ?
יש למישהו רעיון מומלץ שעובד לו יפה לסינון המאש במקום הצינור רשת ?