שלום לכולם,
אז כפי שניתן להבין מן הכותרת אני משתמש חדש בפורום, לאחר שדגן אישר את הצטרפות 
הבאנץ' הראשון שלי היה בירת אמבר אל, כמובן שקניתי את הערכה המוכנה ועשיתי הכל לפי השלבים המדוקדקים שדגן העביר לי במיילים והבירה יצאה פשוט מ-ע-ו-ל-ה !
מאחר שהח'ברה פשוט חיסלו לי את הבקבוקים אני מתכוון להכין את הבאנץ' הבא שתהיה בירת מנזרים - טריפל מעל 10% אלכוהול, כמה שאלות :
1.האם יש למישהו מתכון להמליץ לי עליו ?
2. האם אפשר לקחת את המתכון של האמבר אל האחרון שעשיתי ופשוט לשים 2 שקיות שמרים וכפול סוכרים ואקבל יותר אחוז כוהל ?
3. שאלה נוספת, האם יש תחליף לרכז\אבקת לתת ? אם אשים רק סוכר רגיל או תירס האם התוצאה תהיה שווה ?
בברכה, ריימונד.

), אבל האם אתה באמת יודע מה בכלל עשית שם? האם אתה רוצה ישר לקפוץ לבירה עתירת אלכוהול ולא ממש פשוטה להכנה? האם לא עדיף ללמוד קצת, לנסות קצת וללכת בהתחלה על ה"בירות הפשוטות"?
