שלום,
אני מעוניין לבשל מתכון שידמה כמה שניתן את שוף הובלון.
עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי כל מיני מתכונים לקלון אבל יש לי כמה שאלות:
1. אני מבשל עם רכז, האם רכז לתת בהיר מהווה תחליף ללתת פילזנר שמשמש למתכון? איזה מיוחדים לשים (מתוך המלאי של בירדי).
2. מבחינת הכשות, משתמשים שם בקולומבוס (אני אחליף בצ'ינוק), סאאז (מעוניין להחליף בהלרטאו) ואמרילו (במה להחליף? סנטינל?). דריי הופינג - אין לי רעיון.
רעיונות, הצעות, וכו' יתקבלו בברכה גם מעבר לשאלות הנ"ל.
תודה,
אמיר