תכנון 'מבשלה'

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

העמל 24
רמת השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/25/2012

אשמח לעצות מלמודי ניסיון בהתקדמות ובניית מבשלה לתפארת:

הציוד הקיים:
סיר נירוסטה בנפח מקסימאלי של 33 ליטר איתו בישלתי מההתחלה.
מאשטאן מציידנית 51 עם מניפולד נחושת.
מקרר את התירוש עם 6-7 מטר צינור נחושת קוטר 1/2'' - טבול בסיר הבישול
רכשתי משאבה אחת וטרם הכנסתי אותה לבישול.

את בישולי ה-AG הראשונים עברתי כמו חורני עם סירי פסטה ומרק למים חמים לשטיפת הגרעינים כי לא היה לי HLT.
כרגע נראה לי מאתגר לבנות מערכת HERMS אבל אני פתוח להצעות.
אין לי בעיה לסחוב ולהרים סירים במהלך הבישול בכדי להימנע מעוד משאבה.
אין מגבלות בתכנון לרוחב או לגובה.

בועז לנר's picture
Offline

Location

השחר 13
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/28/2011

קבל אתר מצוין לבניית מערכת HERMS

http://theelectricbrewery.com/

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

Braukaizer טוען שאפשר לשטוף עם מים בטמפ החדר, למישהו יש לינק לניסוי?