אשמח לעצות מלמודי ניסיון בהתקדמות ובניית מבשלה לתפארת:
הציוד הקיים:
סיר נירוסטה בנפח מקסימאלי של 33 ליטר איתו בישלתי מההתחלה.
מאשטאן מציידנית 51 עם מניפולד נחושת.
מקרר את התירוש עם 6-7 מטר צינור נחושת קוטר 1/2'' - טבול בסיר הבישול
רכשתי משאבה אחת וטרם הכנסתי אותה לבישול.
את בישולי ה-AG הראשונים עברתי כמו חורני עם סירי פסטה ומרק למים חמים לשטיפת הגרעינים כי לא היה לי HLT.
כרגע נראה לי מאתגר לבנות מערכת HERMS אבל אני פתוח להצעות.
אין לי בעיה לסחוב ולהרים סירים במהלך הבישול בכדי להימנע מעוד משאבה.
אין מגבלות בתכנון לרוחב או לגובה.