זעפרן

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

מצאתי מתכוןן שנראה מגניב ויש בו שימוש בזעפרן. לפי המתכון צריך להוסיף את הזעפרן ב-10 הדקות האחרונות של הבישול אבל נראה לי שזה יגרום לאיבוד של כל הארומה ויתן רק צבע וטעם במקום. למישהו יש נסיון עם זעפרן?

הנה המתכון:

http://www.homebrewtalk.com/f78/dog-fish-head-midas-touch-71861/

JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

פעם אחרונה שהישתמשתי בזעפרן זה היה כשהכנתי קציצות בשר .

הקציצות יצאו סבבה לגמרי .

עם הזעפרן אני היתי הולך על 5 דקות בישול על מנת לא לקבל ממנו יותר מדי טעם כי הוא תבלין ארומתי ביותר וגם בכמות קטנה מאוד .

 

 

Location

Ha'eshel
ramat gan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/12/2010

שתיתי את הבירה הזו לפני שבועיים, הזעפרן בה מורגש אבל לא דומיננטי מדי. ד"א הבירה מאוד כבדה ובקושי גמרתי בקבוק

יואב