מצאתי את האתר הזה:
http://www.gruitale.com/intro_en.htm
מישהו ניסה לבשל Gruit Ale ? אם כן, זה יוצא טעים?
מצאתי את האתר הזה:
http://www.gruitale.com/intro_en.htm
מישהו ניסה לבשל Gruit Ale ? אם כן, זה יוצא טעים?
תכלס זו בירה בלי כשות.
יהיו שיגידו שבלי כשות זו לא ממש בירה, אבל אני אומר לך על זה, מה יכול להיות?
הכשות מוסיפה מרירות, טעמים וארומות לבירה. אפשר מן הסתם לחקות תכונות אלו בחומרים אחרים.
"החלוץ" כמדומני בישלו בירת מרווה, ו"הדג הלבן" בישל בירת בזיליקום. זה לא רחוק, נכון?
בישלנו בירת מרווה (שהצגנו שנתיים בתערוכת בירס) שהיא כמעט גרוט ולבניית המתכון שלה הצצנו גם באתר שקישרת אליו, כמו כן ביקרנו במבשלת גרוט בגנט שבבלגיה אך הבירות שלהם למרות שהיו בסדר הם די איכזבו מבחינת עוצמות הטעמים והחוויה המיוחדת.
להלן הקישור לפוסט שלנו על בירת המרווה
http://rosenblatt-brothers.blogspot.co.il/2011/01/sage-ale.html