קודם כל אני רוצה לזרוק מספר מילים טובות על הארוע היום בגן שמואל...
בתור צופה מהצד היה נראה נהדר מעניין מאוד ובאמת מקצועי וענייני...
אני אישית נהנתי ובאמת שיירבו ארועים כאלה!
עכשיו לשאלתי...
לפני שבוע בישלתי בירת חיטה בסגנון גרמני...
מרכיבים: באטצ' של 10 ליטר!
pale ale malt-0.900גרם
wheat malt- 1.600ק"ג
munich type1-0.075גרם
כשות: fuggle 15 גרם למשך 50 דקות
שמרים :wb-06
להערכתי התסיסה הסתיימה אני מעוניין לבקבק היום בערב או הכי מאוחר מחר...
עכשיו השאלה...110 גרם סוכר תירס לבקבוק זה הגיוני?? זה לא יותר מידי??
אני יודע שזה אמור להיות מוגז...
אבל כמה? אני מפחד לשים יותר מידי שחס וחלילה לא יתפוצצו לי בקבוקים...
תודה :)