אהלן,
אני מבשל כבר שלוש שנים אך משתמש באותה ערכת רכז בסיסית מההתחלה, החלטתי שאני רוצה קצת להתקדם, וכרגע מצבי הכלכלי מאפשר לי להשקיע קצת (או אולי טיפה יותר) כסף בציוד שלי.
אני קודם אפרט בקצרה את מה שיש לי כרגע:
- חביות תסיסה פלסטיק רגילות עם ברזים וצינורות מפלסטיק המוכרים לכולכם אני מאמין
- סיר נירוסטיה בגודל של כ 13 ליטר (אני משתמש בו לבישול מרכז)
- כיריים במטבח
- פוקק שולחני
זה הכל פחות או יותר.
אני מעוניין לעבור לבישול All Grain ובנוסף אני גם מאוד רוצה מקרר כלשהו לתסיסה (מקרר יעודי, או מאולתר עם טרמוסטט או כל דבר שתוכלו לי לספר עליו).
השאלה שלי אליכם זה מה אתם ממליצים? מה עלי לקנות? לבנות? להזמין? במה עלי להשקיע.
אני רוצה את האפשרות לבקר את טמפרטורת התסיסה, רצוי גם עם אפשרות לייצור לאגרים, אך זה פחות קריטי (לא חייב להיות כ"כ קר).
כמו כן כמובן אצטרך גם מערכת לקירור WORT.
וכל זה כמובן תוך התחשבות במה שנגיש בארץ.
מה יש לכם להגיד?
תודה מראש.