היי,
היום הייתי בסיור במבשלת קרלסברג, היינו בחדר ענקי עם איזה 6 משא טון בתוכו והאיש שהעביר לנו את ההדרכה אמר "משרים את הגרעינים במים חמים, כ-75 מעלות"...עכשיו אני מבולבל
היי,
היום הייתי בסיור במבשלת קרלסברג, היינו בחדר ענקי עם איזה 6 משא טון בתוכו והאיש שהעביר לנו את ההדרכה אמר "משרים את הגרעינים במים חמים, כ-75 מעלות"...עכשיו אני מבולבל
יכול להיות שהיית בשלב המאש אאוט כאשר מעלים את טמפ הגרעינים עד 78 מקס בכדי לעצור את פעולת האנזימים ולהרוג אותם
השלב השיני הינו ספארג ומעבר התירוש לסיר הבישול........
אנזימים לא חיים אז אי אפשר להרוג אותם :P
חחח...אולי באמת הוא התכוון לזה...אבל נאמר משהו אחר :-)
סתם רציתי לשתף פה כי קצת התבאסתי שהפרטים לא נכונים.
מי הדריך את הסיור?
מנהל בקרת איכות...לא זוכר את שמו, יוחאי אולי?
למה?
בהתחשב בטעם המשובח של המותג בארץ שום דבר לא יפתיע...
אולי בכלל זה הסיראל מאש?