בירות כשותיות וחביות

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

הי,

נתקלתי בתופעה של העלמות ארומות של כשות בבירות מסוג IPA ן APA ברגע שהבירה נכנסת לחבית.

משיחה שערכתי עם חבר עולה כי גם אצלו קיימת התופעה.

מישהו מכיר את התופעה ?

 

ארז.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נסה לעשות את הדריי הופינג ישר בחבית

מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

אתה לא רציני שחר , ומה עם כל הבוץ שיצא לאורחים בכוסות ?

למרות שאני לא מכיר את התופעה אני מציע לכם לתת דרי הופינג במעט אובר

מספר ימים לפני החיבות , ולנסות שוב לדעתי זה יעזור

 

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

אני הולך בבישול הבא  פילסנר,25 ליטר, להוסיף 70 גרם כשות ב-5 דקות אחרונות בכדי לקבל ארומות מודגשות של הכשות בבירה

סה"כ מרירות 25 IBU

אני לא רואה כל סיבה שבחבית שהיא אטומה לאור תהיה דגרדציה שלהארומה לאורך זמן.

אני היה לי פילסנר בבקבוק בשמך כמעט שנה והירידה ועדיין היה ארומות מודגשות אך במעט יחסית לבירה לכשהייתה צעירה.

 

Theres nothing like a good brew

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אין שום בוץ בתוך שקיק בד

אולי קצת בפינט הראשון