הי,
נתקלתי בתופעה של העלמות ארומות של כשות בבירות מסוג IPA ן APA ברגע שהבירה נכנסת לחבית.
משיחה שערכתי עם חבר עולה כי גם אצלו קיימת התופעה.
מישהו מכיר את התופעה ?
ארז.
הי,
נתקלתי בתופעה של העלמות ארומות של כשות בבירות מסוג IPA ן APA ברגע שהבירה נכנסת לחבית.
משיחה שערכתי עם חבר עולה כי גם אצלו קיימת התופעה.
מישהו מכיר את התופעה ?
ארז.
נסה לעשות את הדריי הופינג ישר בחבית
אתה לא רציני שחר , ומה עם כל הבוץ שיצא לאורחים בכוסות ?
למרות שאני לא מכיר את התופעה אני מציע לכם לתת דרי הופינג במעט אובר
מספר ימים לפני החיבות , ולנסות שוב לדעתי זה יעזור
אני הולך בבישול הבא פילסנר,25 ליטר, להוסיף 70 גרם כשות ב-5 דקות אחרונות בכדי לקבל ארומות מודגשות של הכשות בבירה
סה"כ מרירות 25 IBU
אני לא רואה כל סיבה שבחבית שהיא אטומה לאור תהיה דגרדציה שלהארומה לאורך זמן.
אני היה לי פילסנר בבקבוק בשמך כמעט שנה והירידה ועדיין היה ארומות מודגשות אך במעט יחסית לבירה לכשהייתה צעירה.
אין שום בוץ בתוך שקיק בד
אולי קצת בפינט הראשון