שתיתי לאחרונה את זה:
http://www.ratebeer.com/beer/elysian-12-beers-of-apocalypse-4--peste-chocolate-chili-ale/171208/
הבירה מעניינת. יש למישהו רעיון איך משחזרים משהו כזה? אין לי נסיון שוקולד או קקאו וגם לא עם פלפלים חריפים בבירה.
שתיתי לאחרונה את זה:
http://www.ratebeer.com/beer/elysian-12-beers-of-apocalypse-4--peste-chocolate-chili-ale/171208/
הבירה מעניינת. יש למישהו רעיון איך משחזרים משהו כזה? אין לי נסיון שוקולד או קקאו וגם לא עם פלפלים חריפים בבירה.
על פי הציור שעל בירה אתה צריך להשתמש בתולעים או רימות. סתם
אני גם לא מכיר מספיק את הסגנון אבל אני יכול לחפש. מה שכן, השילוב של צ'ילי עם שוקולוד וסטאוט אמור להיות נכון מאוד.
הטעמים היו מוגשים בבירה? אתה צריך לעזור בתיאורים של הארומות, טעמי הקלייה והגוף.
http://byo.com/stories/recipeindex/article/recipes/108-porter/2137-parascalops-porter-mole-porter
מתכון של מולה (שוקולד חריף) פורטר מהמגזין byo