סטאוט צ'ילי ושוקולד

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שתיתי לאחרונה את זה:

http://www.ratebeer.com/beer/elysian-12-beers-of-apocalypse-4--peste-chocolate-chili-ale/171208/

הבירה מעניינת. יש למישהו רעיון איך משחזרים משהו כזה? אין לי נסיון שוקולד או קקאו וגם לא עם פלפלים חריפים בבירה.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

על פי הציור שעל בירה אתה צריך להשתמש בתולעים או רימות. סתם

אני גם לא מכיר מספיק את הסגנון אבל אני יכול לחפש. מה שכן, השילוב של צ'ילי עם שוקולוד וסטאוט אמור להיות נכון מאוד.

הטעמים היו מוגשים בבירה? אתה צריך לעזור בתיאורים של הארומות, טעמי הקלייה והגוף.

If you don't stand for something

You will fall from anything

tsvikagreener's picture
Offline

Location

נס ציונה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/04/2011

 

http://byo.com/stories/recipeindex/article/recipes/108-porter/2137-parascalops-porter-mole-porter

מתכון של מולה (שוקולד חריף) פורטר מהמגזין byo 


 

צביקה