Hop bursting VS dry hopping

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

מישהו ניסה HOP BURSTING תוספות כשות מאוחרות במהלך ה-20 דקות אחרונות בכדי לקבל טעם וארומת כשות מודגשות בבירה בדר"כ בלאגרים

האם עדיף עך DRY HOPPING?

Theres nothing like a good brew

JiJi's picture
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2010

בישלתי את המתכון Evil Twin  של jamil  שבהחלט עונה על הקריטריון של הוספה מאוחרת של כשות .

הארומות של הכשות היו עדינות עד בכלל לא , בפעם השנייה שבישלתי את המתכון מעבר להוספת הכשות המאוחרת 

הוספתי גם Dry Hop והארומות היו הרבה יותר מודגשות .

 

 

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני גם בישלתי את זה . אני הוספתי HOP TEA לקג. היה להיט.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
עפרי - מבשלת החלוץ's picture

Location

סמילנסקי
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/13/2010

איך היו התוצאות של ה TEA HOP? השתמשת בכשות אחרי זה שוב בשביל המריריות? איך פתרת את עניין הסטריליות של הנוזל?

אם לא נעמוד על המדבר - לא תעמוד תל-אביב. קיומו של הנגב הוא אולי ממשי יותר מקיומה של תל-אביב - בן גוריון בהחלט ידע על מה הוא מדבר. מבשלת החלוץ

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הרתחתי את המים ואז נתתי להם להתקרר לכ65 מעלות. הוספתי כשות ואח"כ הוצאתי את הכשות.

כן, השתמשתי בכשות למרירות בבישול הבא.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט