מישהו ניסה HOP BURSTING תוספות כשות מאוחרות במהלך ה-20 דקות אחרונות בכדי לקבל טעם וארומת כשות מודגשות בבירה בדר"כ בלאגרים
האם עדיף עך DRY HOPPING?
מישהו ניסה HOP BURSTING תוספות כשות מאוחרות במהלך ה-20 דקות אחרונות בכדי לקבל טעם וארומת כשות מודגשות בבירה בדר"כ בלאגרים
האם עדיף עך DRY HOPPING?
בישלתי את המתכון Evil Twin של jamil שבהחלט עונה על הקריטריון של הוספה מאוחרת של כשות .
הארומות של הכשות היו עדינות עד בכלל לא , בפעם השנייה שבישלתי את המתכון מעבר להוספת הכשות המאוחרת
הוספתי גם Dry Hop והארומות היו הרבה יותר מודגשות .
אני גם בישלתי את זה . אני הוספתי HOP TEA לקג. היה להיט.