כשות ל epa... מה אתם ממליצים?

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 06/30/2012

האלן, רוצה לבשל epa איזה כשות אתם ממליצים לבישול של 60 דקות?

ואיזה כשות לסיום? אם בכלל?

חשבתי על סאאז לבישול ועוד טיפה לסוף

מה דעתכם?

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

לך על כשות אנגלי כמו east kent goldings

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 06/30/2012

כמה? על באץ של 20 ליטר

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

25 גרם אחרי 15 דקות של הבישול

ועוד 25 גרם אחרי 60 דקות (סוף הבישול, לארומה)