היי
אנחנו מתכננים לעשות את המתכון (עם קצת שינויים) הבא:
http://homebrewexchange.net/content/banana-creme-pie-ale
באיזה כשות ושמרים אתם הייתם משתמשים?, כזה שזמין בבירדי
היי
אנחנו מתכננים לעשות את המתכון (עם קצת שינויים) הבא:
http://homebrewexchange.net/content/banana-creme-pie-ale
באיזה כשות ושמרים אתם הייתם משתמשים?, כזה שזמין בבירדי
הייתי משתמש בשמרים עבור בירת חיטה+כשות הלרטאור
באמת בירה של חטאים...
אבל כן, תכלס לפי המתכון לא כ"כ משנה איזה כשות. אבל מה שדניאל כתב זה הגיוני. באופן כללי משהו גרמני יעשה את העבודה אבל זה באמת לא כ"כ משנה.
לגבי שמרים, גם שמרי וויצן כפי שדניאל המליץ וגם שמרים ניטרליים כמו US05 או נוטינהם יעשו את העבודה.
בהצלחה עם זה!
תודה,
המתכון גם מדבר על:
tsp Pectic Enzyme
לטובת מה? מניעת תסיסה מוגזמת? יש את זה בארץ?