איזה שמרים וכשות ל-Banana Creme Pie Ale?

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
אלירן מבשלת חטאים's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 08/03/2012

היי

אנחנו מתכננים לעשות את המתכון (עם קצת שינויים) הבא:

http://homebrewexchange.net/content/banana-creme-pie-ale

באיזה כשות ושמרים אתם הייתם משתמשים?, כזה שזמין בבירדי

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

הייתי משתמש בשמרים עבור בירת חיטה+כשות הלרטאור

Theres nothing like a good brew

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

באמת בירה של חטאים...
אבל כן, תכלס לפי המתכון לא כ"כ משנה איזה כשות. אבל מה שדניאל כתב זה הגיוני. באופן כללי משהו גרמני יעשה את העבודה אבל זה באמת לא כ"כ משנה.
לגבי שמרים, גם שמרי וויצן כפי שדניאל המליץ וגם שמרים ניטרליים כמו US05 או נוטינהם יעשו את העבודה.

בהצלחה עם זה!

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
אלירן מבשלת חטאים's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 08/03/2012

תודה,
המתכון גם מדבר על:
tsp Pectic Enzyme

לטובת מה? מניעת תסיסה מוגזמת? יש את זה בארץ?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט